Tidsnöd.

By 20 september, 2018Okategoriserade

Nu börjar jag förstå vad mer luttrade uppfödare menar när de hävdar att ALL tid går åt till valparna. Jag vaknar vid halv sex av att de små sötnosarna tjuter som polissirener och sedan är det valpliv resten av dagen. Nu får valparna besök av nya, spännande människor och inte bara bekantskapskretsen och träningskompisarna. De omfamnar alla med samma översvallande entusiasm, tuggar förtjust sönder skosnören och strumpor, klättrar upp mot främmande ansikten och är bara lyckliga. Bakom häcken i utehagen dånar cementbilar, traktorer, fartrusiga motorcyklister, bilar med stereon på högvarv förbi och plan på inflygning mot Malmö Airport. Valparna bryr sig bara inte; de klättrar, slåss, kampar – och somnar sött i gräset. Sociala är de! Aktiva! Och trygga!